У новорічну ніч кожна жінка хоче виглядати бездоганно. Святкова сукня, аксесуари, макіяж, зачіска – все потрібно продумати до найменших дрібниць, щоб на вечірці бути “на висоті” та затьмарити усіх своєю красою. Не важливо, де ви зустрічаєте Новий рік – вдома чи в ресторані. Все одно потрібно продумати свій образ. Адже новорічна ніч – це не лише час дива, а й чудова можливість для кожної з’явитися на святкуванні в усій красі.

Для того, щоб новорічне свято – будь-то корпоратив чи сам Новий рік - пройшли на найвищому рівні, потрібно заздалегідь продумати усі деталі образу. Придбати сукню, обрати макіяж, манікюр, зачіску – усі ці такі приємні та важливі жіночі дрібниці.

Пропонуємо вам огляд магазинів та салонів краси Рівного, які допоможуть зробити ваш новорічний образ неперевершеним.

СТУДІЯ ТЕТЯНИ ЦАРАН

Вже давно готуєтеся до Нового року, продумали усі деталі новорічного образу, знаєте яку зачіску та макіяж хочете для новорічного святкування? Залишилося лише втілити це в життя та знайти майстра, який з пів-слова зрозуміє усі ваші побажання. В цьому допоможе Студія Тетяни Царан.

pic

Студія Тетяни Царан спеціалізується на усіх видах і техніках макіяжу та зачісках. Залежно від новорічного образу вам підберуть те, що відмінно його доповнить та зробить неперевершеним, підкреслить красу та жіночність кожної жінки. Для вас усі види макіяжу: від яскравого, вечірнього smoky-eyes до ніжного нюдового макіяжу. Все це - в гармонії зі святковою зачіскою.

pic У студії ви також можете навчитися макіяжу для себе та пройти професійні курси макіяжу та зачісок.



pic Контакти:

Іnstagram: tetiana_tsaran_krasa_studio

Faсebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002074867178

L AND M BEAUTY SALON

Коли мова йде про підготовку до Нового року, жінки хочуть виглядати не просто гарними, а й бути на «найвищому рівні». Сучасна косметологія пропонує різні технології, що підкреслюють усю красу прекрасної половини людства. L and M beauty salon пропонує рівнянкам широкий спектр послуг, які допоможуть виглядати на новорічному святі якнайкраще.

pic Однією із ТОПових послуг салону є – перманентний макіяж. Такий макіяж допомагає підкреслити природну красу жінки. Саме така технологія допоможе зробити погляд більш загадковим та чарівним та зробить губи спокусливими, не позбавляючи при цьому натуральності. Також L and M beauty salon пропонує послуги нарощення волосся. Багато хто мріє мати гарне довге волосся, це можливо здійснити у L and M beauty salon. Більше того салон пропонує усі види перукарських послуг: сучасні зачіски та укладки на довге і на коротке волосся, та неймовірні голівудські локони. Ну і, звичайно, доступні послуги лазерної епіляції, нарощення вій (ламінування, botox), макіяж, шугарінг. Ну і як же без гарних ручок та ніжок – манікюр і педикюр в 4 руки – особлива послуга салону. Доверши свій святковий образ з L and M beauty salon.



pic Якщо ви досі шукаєте найкращий подарунок до Нового року для своїх близьких, то подарунковий сертифікат L and M beauty salon – те, що треба.

pic Контакти:

L and M beauty salon

м. Рівне , вул. Відінська, 5в

Іnstagram: l_and_m_beautysalon

Faсebook: L and M beauty salon

Телефон: +380985608484

ФІРМОВИЙ МАГАЗИН «Вy o la la...!»

Святкове вбрання – чи не найважливіша частина образу. Стильно у новорічну ніч можна виглядати як у вишуканій сукні так і у стильному светрі.

pic Колекцію стильного одягу пропонує для рівнянок фірмовий магазин «Вy o la la...!». Тут кожна красуня обере собі вбрання, у якому вона буде сяяти на новорічному корпоративі чи на новорічній вечірці. Великий вибір суконь, светрів, кардиганів, а також взуття та аксесуарів. Тут своє знайдуть і жінки, які люблять класику, і ті, що обожнюють стиль Casual.

pic У «Вy o la la...!» допоможуть створити цілісний стильний образ, та продумати усі найдрібніші деталі вашого вбрання. Ви залишитеся задоволеними широким вибором в магазині та колекцією речей, у «Вy o la la...!» ви неодмінно підберете щось «своє».



pic Контакти:

Фірмовий магазин "Вy o la la...!"

Іnstagram: byolala.ua

Faсebook:Магазин "Вy o la la...!"

м.Рівне , ТРЦ «Екватор»

Телефон: +380636168319