Дубенський міськрайонний суд 28 листопада обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою 32-річній жительці Дубна. Мати трьох малолітніх дітей підозрюється у вчиненні крадіжку і наступні два місяці проведе у слідчому ізоляторі.

На рахунку жінки — п’ять майнових злочинів із початку року. Матеріали за чотирма фактами крадіжок нині розглядає суд. Дубенчанка обирала своїх жертв у торгівельних закладах міста.

У момент, коли хтось із працівників чи покупців відволікався, вона скоювала крадіжку. У чотирьох із потерпілих вона заволоділа мобільним телефоном, планшетом та грішми.

В аналогічний спосіб вона скоїла злочин 18 листопада в одному з дубенських торгівельних центрів, де камера відеоспостереження зафіксувала зловмисницю. Скориставшись розмовою продавця з її подругою, вона викрала із залишеної без нагляду сумочки гаманець із 2500 гривнями.

Не зупинило крадійку навіть те, що тижнем раніше суд їй обрав цілодобовий домашній арешт. З огляду на те, що жінка його порушила, слідчі звернулись до суду із клопотанням про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою. Тож наступні 60 днів вона проведе у Рівне нському слідчому ізоляторі.

Розслідування за фактом цієї крадіжки триває за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Дубенчанка вже була раніше судима за аналогічні злочини. Зараз жінці загрожує п’ятирічне ув’язнення. Її діти: двох, трьох та семи років залишились із батьком. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv