Стартує ІІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Конкурс проводитиметься серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки.

Його організатори - Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Литовський національний центр крові за сприяння та підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Міністерства культури України.

Конкурс проводиться в два тури. Перший тур проводять регіональні організаційні комітети. Другий завершальний тур проводить міжнародний оргкомітет.

Підсумки фінального туру конкурсу буде оголошено не пізніше 25 травня 2018 року, а його переможці, за можливості, будуть запрошені у міжнародну поїздку до Литовської Республіки.

Основними завданнями конкурсу є формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.