Зловмисника, який перебував у розшуку за скоєння ряду корисливих злочинів затримали на Волині.

Раніше судимий 24-річний житель Варашу напав з ножем на місцевого чоловіка, а вже згодом скоїв розбій у магазині.

Близько 20 години першого грудня 22-річний житель Вараша повертався додому лісопарковою зоною. В цей час у нього виник словесний конфлікт з невідомим перехожим, у ході якого незнайомець наніс йому удар ножем в область тулуба та зник. Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та кровотечею тяжкого ступеня госпіталізували у реанімаційне відділення.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські відразу почали пошуки зловмисника.

А вже близько восьмої ранку другого грудня невідомий зайшов до одного з кафе-барів міста та, погрожуючи ножем 57-річній касирці, заволодів грошима в сумі 500 доларів та 9 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили, особу зловмисника. Ним виявився 24-річний житель Варашу, раніше судимий за розбій, шахрайство і зберігання зброї. Чоловік звільнився з місць позбавлення волі два роки тому, однак вже встиг скоїти ряд тяжких злочинів на Волині, за які і перебував у розшуку.

Поліцейські затримали зловмисника у Ківерцях та відразу доправили у Вараш для проведення слідчих дій. У 24-річного чоловіка вилучили знаряддя злочину та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у скоєнні розбою за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Тепер за скоєне зловмиснику загрожує до дванадцять років за гратами з конфіскацією майна.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv