У сніговий замет потрапив автобус із церковним хором.

10 грудня о 21:40 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що на міжнародній автодорозі Київ-Чоп поблизу села Тараканів Дубенського району в снігові замети потрапив автобус "Неоплан" в якому знаходиться 27 пасажирів церковного хору з Чернівецької області.

На місце пригоди було негайно направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частину міста Дубно. Прибувши на місце виклику рятувальники з’ясували, що церковний хор повертався з виступу, який проходив у місті Луцьк Волинської області.

Водій через ожеледицю на автодорозі пропустив поворот та заїхав у сніжне поле з, якого самотужки виїхати не зміг та звернувся по допомогу за номером «101». За допомогою спеціальної техніки бійці ДСНС витягнули автобус на проїзджу частину дороги. Після чого автобус попрямував у вказаному напрямку. Ніхто з учасників хору не постраждав. До надання дороги залучено один спецавтомобіль та 5 рятувальників.

Рятувальники закликають громадян без необхідності не виїжджати за межі міста. Нагадуємо учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі. - Водії! Плануючи тривалі поїздки, подбайте про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів, візьміть у дорогу ковдру та термос з чаєм. І головне - дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv