Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2017 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у березні - читайте далі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

НОВИНИ РІВНОГО:

1 березня, на гарячу лінію "101" надійшов виклик про загоряння в студентському гуртожитку МЕГУ у Рівному. Осередок займання знаходився в одній із кімнат на другому поверсі. Одна група рятувальників проводила евакуацію та порятунок студентів. Через сильне задимлення всі поверхи девятиповерхівки були в диму.

pic

* * *

Не просто паперові, а зі шкіри, соломи, дерева і ниток. Саме в березні у Рівному з'явилися перші в Україні не стандартні книги. Ці видання слугують не лише забавками для дітей, а й спонукають їх читати і перечитувати класику.

pic

* * *

Рівняни публікують фото з футболістами та... автобусом. "Шахтар" наробив шуму у Рівному.

pic

* * *

З 6 березня свій маршрут вулицями міста змінило маршрутне таксі М-38 «вул. А.Мельника – ПАТ «Агроресурс» і отримав нумерацію 38А.

pic

* * *

Колись педагоги, спортсменки, журналістки – нині вони служать у лавах патрульної поліції. Їх серед рівненських копів кілька десятків. Сучасні поліціянтки активні, впевнені та водночас вимогливі до себе. Кожного дня дівчата доводять, що можуть бути не лише окрасою, а й суттєвою допомогою чоловікам у професіях на які ще кілька років тому для них існувало негласне табу. Жінки у погонах: подробиці нічного патрулювання міста з рівненськими поліціянтками.

pic

* * *

Один із пунктів збору одягу та взуття - контейнер біля Покровського собору. Увесь вміст, яким наповнюють його небайдужі рівняни, мав би потрапляти до багатодітних родин, сиріт та малозабезпечених літніх людей. На відео - до чиїх рук вони потрапляють насправді.

pic

* * *

Роллю в українському серіалі "Черговий лікар" відзначилась актриса Рівне нського драмтеатру Ніна Ніколаєва. . Український серіал "Черговий лікар" виходить на екрани з 2016 року.

pic

* * *

Більше сотні активістів різних громадських організації зібрались біля стін Рівне нської ОДА 13 березня. Автомайданівці вимагали: відпустити затриманих блокадників та надати медичну допомогу, розпочати розслідування щодо керівництва СБУ та "Корду", причетних до розгону редуту;"зупинити свавілля силових органів щодо розгону та зачистки редутів блокувальників торгівлі на крові"

pic

* * *

Хочете навчатися - платіть знову. В такій ситуації опинилися студенти Рівне нського економіко-гуманітарного та інженерного коледжу. Як їм повідомили - гроші із рахунків закладу зникли, і щоб продовжити навчання потрібно знову внести оплату.

pic

* * *

"Чоловіка до комори, сама до Єгипту": про історію вбивства відомого рівнянина говорили на центральному телеканалі.

pic

* * *

Програш рівненського "Вересу" "Колосу" з Ковалівки викликав бурхливу реакцію вболівальників. Через що "Верес" потрапив до чорного списку.

pic

* * *

20 березня в управління патрульної поліції Рівного поцілили із гранатомета. Постріл прийшовся у приміщення гаражного боксу, яке було переобладнано в тренажерний зал. На щастя ніхто не постраждав.

pic

* * *

23 березня 2017, активісти Національного Руху ДІЯ встановили пам'ятний хрест на місці вбивства націоналіста Олександра Музичко (Сашка Білого).

pic

* * *

Також, з 23 березня, рівняни за проїзд почали платити 4 гривні. Підвищили в зв'язку з тим, що немає за що водіям платити мінімалку. Водії не хочуть працювати, особливо на збиткових маршрутах.

pic

* * *

У Рівному, на вулиці Костромська, горе-водій продемострував рівнянам свої навички у паркуванні. Це не оминуло увагою читачів нашого сайту.

pic

* * *

Підозрювану у вбивстві перукаря затримали у Єгипті. Про це, 27 березня, повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Олександр Панасюк. 23-річну рівнянку, яка була оголошена у міжнародний розшук затримали у Єгипті при оформленні особистих документів.

pic

* * *

Березень у Рівному завершився мітингом. Віряни Московського патріархату виступали проти ID-карток та вимагали повернути старі паспорти.

pic

НОВИНИ РІВНЕНЩИНИ:

Про зупинку хімічного гіганта Рівне нщини стало відомо від самих працівників 6 березня. Виробництво зупинили в екстреному режимі, кажуть працівники "Азоту".

pic

* * *

Навала зі сміття. 9 березня, дванадцятитонна вантажівка з невідомим вантажем застрягла на ґрунтовій дорозі поблизу старого міського сміттєзвалища. Фури із львівським сміттям виявили на околицях Дубровиці.

pic

* * *

21 березня на центральній площі Костополя попрощалися із загиблим в АТО Олексієм Кондратюком.

pic

* * *

Заборольський Хатіко - покинутий на узбіччі пес, який вже другий тиждень не рухається з місця, де його залишив "дбайливий" господар. Не зважаючи на дощову погоду, шум автомобілів та голод, хвостатий не полишає надії бути знайденим. Зворушлива історія про найвідданішого друга людини, яка зачепила багатьох читачів сайту, далі в нашому сюжеті:Чи дочекається на свого господаря заборолівський Хатіко?

pic

* * *

У селищі Зарічне Рівне нської області бурштинокопачі блокували національну поліцію. Близько 200 людей оточили приміщення райвідділку поліції. Вимоги поки незрозумілі.

pic

* * *

30 березня, у Сарнах відкрили відділ поліції. Арсен Аваков на відкриття не приїхав. Натомість прилетів його заступник Сергій Яровий. На відкритті також були присутні Сергій Князєв і керівник Нацгвардії Юрій Аллеров. Андрій Лозовий запізнився на відкриття поліцейського відділу.

pic

ДТП У МІСТІ ТА ОБЛАСТІ:

7 березня, у Рівному трапилася ДТП за участю фури. Водію вантажівки стало погано, на швидкості він зніс світлофор і паркан та зупинився в кіосках.

pic

* * *

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня о 18 годині на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Федорівка. Від отриманих травм водій мікроавтобуса загинув на місці події, а життя пасажира врятували правоохоронці.

pic

* * *

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 22 березня у селі Городок Рівне нського району. Водій збив на смерть пішохода та зник. Утім, наступного дня поліцейським вдалося розшукати винуватця ДТП.

pic

* * *

23 березня, близько 19 години у селі Застав'я водій маршрутного таксі сполученням "Рівне -Сухівці" здійснив наїзд на залізобетонну опору. Він з діагнозом обширний інфаркт помер у кареті «швидкої».

pic

* * *

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Селище до поліції надійшло 26 березня по десятій годині ранку. Чоловік загинув під колесами власного автомобіля.

pic

* * *

На трасі неподалік міста Березне на Рівне нщині жінка за кермом позашляховика влетіла у фуру. Її машину від зіткнення потрощило. А коли люди, які проїздили повз, підійшли до неї надати допомогу, у відповідь почули тільки лайку. Водійка була настільки п'яна, що не зрозуміла, коли потрапила в аварію.

pic

Якими новинами запам'ятався квітень 2017 року, читайте вже завтра на сайті rivne1.tv