Першим серйозним випробуванням та потрясінням у житті Віктора Копищика стала хвороба Ходжкіна. Тоді Віктору вдалось призупинити прогресування хвороби. І тільки потім стало відомо про наслідки цієї маленької перемоги. В ході лікування проявилась нова хвороба – гломерулонефрит, яка продовжує розвиватись і досі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тоді ніхто не сказав, що все відбудеться так швидко, стан за півроку став втричі гірший і вже ми на порозі діалізу.

Але враховуючи його молодий вік (32 роки), рекомендують додіалізну родинну трансплантацію в Україні. Зараз у Віктора Копищика 4 стадія ниркової недостатності, тому питання пересадки нирки до початку процедури гемодіалізу стоїть досить гостро. Наразі на донорську сумісність перевіряється його мама. Якщо їй дозволять бути донором, то операцію проведуть безкоштовно в Україні.

Але на реабілітацію та медичні препарати необхідні чималі кошти – близько 500 тис грн. Зібрати ці гроші самотужки родина не в силі. Рідні не втрачають надії, продовжують шукати способи зібрати необхідну суму, і щиро сподіваються на підтримку небайдужих людей. Віктор – надзвичайно добра і відповідальна людина, надійний чоловік та люблячий батько свого синочка Іллі, який щиро вірить в одужання тата.

Родина звертається з величезним проханням до всіх, хто має можливість дати шанс рідній людині на повноцінне життя.

Отримувач: Копищик Віктор Васильович

Картка Приватбанку: 4149499106180563

Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/398305470605668

pic