"Головна новорічна ялинка міста має рости!", - петиція з таким зверненням з'явилася на сайті ((http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/222)(Рівненської міської ради.))

Автор петиції Корсюк Ольга Миколаївна переконана, що не варто витрачати кошти на придбання зрубаної “живої” ялинки. Натомість, до Нового Року варто прикрашати ялинки, які вже ростуть у центрі Рівного або посадити окремо нове дерево.

"Кожного року на купівлю, транспортування, монтаж та демонтаж новорічної ялинки витрачаються десятки тисяч гривень. Кожного року в Рівному комунальники прикрашають зрубані дерева, які далі після свята йдуть на утилізацію. Наприклад, облаштування ялинки цього року за офіційною інформацією управління житлово-комунального господарства - 80 тисяч гривень. За ці кошти можна було б посадити 30 - 40 якісних саджанців і зокрема Новорічну ялинку", - йдеться у тексті петиції.

Петиція з'явилася на сайті Рівне нської міської ради 11 грудня. Наразі зібрано 186 підписів із 300 необхідних. Підтримати петицію можна у розділі "Електронні петиції" ще упродовж 40 днів, до 25 січня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жива vs штучна. Яку ялинку хочуть бачити рівняни? [ОПИТУВАННЯ]

У Рівному запропонували прикрашати живі ялинки, а не зрубане дерево [ВІДЕО].

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv