Оперативники управління протидії наркозлочинності вчора, 18 грудня, викрили 43-річну жительку обласного центру, яка на зупинці громадського транспорту на вулиці Соборна збула марихуану за 150 гривень.

Поліцейські вилучили у зловмисниці виручені за продаж п’яти грамів наркотиків кошти. Крім того, в ході огляду в жінки виявили два пакети з речовиною, схожою на метамфетамін. Все вилучене направлено на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині у чоловіка знайшли майже триста доз наркотиків [ФОТО]

«За фактом збуту та зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309, частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області Олександр Зеленков. — Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання».

У подальшому, в ході проведення оперативних заходів, близько 19 години на вулиці Макарова поліцейські управління протидії наркозлочинністі виявили у 50-річного місцевого мешканця шість пакетиків з марихуаною вагою понад 25 грамів.

За фактом зберігання наркотиків поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на три роки.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic