Матір та троє синів учора, 22 грудня, близько шостої ранку поспішали на потяг, що прямував до Києва. Двоє братів встигли перебігти колії, а матір із середнім сином потрапили під потяг.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

55-річний батько, житель села Білашів, автомобілем привіз до залізничної станції «Острог», що у селі Оженин свою 53-річну дружину та трьох синів: 25-ти, 17-ти та 9-ти років синів, які збиралися у Київ до родичів.

Усі четверо спізнювались, тож коли помітили потяг, кинулися перебігати колії, аби встигнути на нього. Старший та наймолодший сини встигли перетнути колії, а ось матір затрималася. Це помітив 17-річний син, який кинувся їй допомогти. Утім жінка таки потрапила під потяг, і від отриманих травм загинула на місці події.

17-річного юнака госпіталізували у хірургічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму живота та розрив селезінки.

За фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель людини поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до громадян бути максимально обережними, перетинаючи залізничні колії та перебуваючи поблизу них. Адже людське життя – то найдорожче і не варто робити поспішних та необдуманих вчинків задля буденних потреб чи задоволення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic