Учора, 23 грудня, поліцейські у Млинівському, Корецькому, Рівненському районах та обласному центрі вилучили кастет, пістолет, марихуану та метамфетамін.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Близько першої ночі у селі Велика Омеляна поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ 2107» під керуванням 19-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду правоохоронці у нього вилучили паперовий згорток із марихуаною.

У цей же час патрульні поліцейські на вулиці Павлюченка у Рівному під час поверхневої перевірки виявили у 29-річного рівнянина поліетиленовий пакет із метамфетаміном. Слідчо-оперативна група наркотики вилучила.

За обома фактами розпочато досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Наркотичні речовини скеровуватимуть на експертизу.

Близько третьої години працівники сектору реагування патрульної поліції Млинівського відділення поліції на вулиці Рівне нська районного центру виявили у 18-річного місцевого жителя предмет, зовні схожий на кастет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю)

Також працівники сектору реагування патрульної поліції у Корці під час особистого огляду 34-річного жителя районного центру виявили пістолет "CARRERA" калібру 9 мм. За цим фактом проводиться перевірка.

Вилучену зброю поліцейські направлять на експертизу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic