Вже через декілька днів Новий рік. А ви вже все підготували до цього свята? І це стосується не лише ялинки та іграшок, адже, щоб настрій був справді новорічним потрібно прикрасити весь дім.

Деякі люди вважають, що оформлення на Новий рік відбирає дуже багато часу та грошей. Але ж можна придумати щось зовсім просте, і в той же час стильне і чарівне, і ваш будинок засяє новими фарбами. Тому, ми вирішили допомогти Вам і підібрали декілька цікавих ідей новорічного декору.

1. Новорічні гірлянди своїми руками

Оселю можна прикрасити не лише вогниками, які мерехтять, а й зробити оригінальну гірлянду своїми руками.



pic



pic



pic Для цього ви можете використати різнокольорові нитки (краще не тонкі), стрічки, великі гудзики, мереживо та навіть шишки або ялинкові кульки. І головне, що такі матеріали зазвичай є вдома у кожного, але все ж якщо Вам чогось не вистачає, то у магазині “Все для рукоділля” ви знайдете все необхідне. А далі все залежить від вашої фантазії, головне, щоб виглядало святково та подобалось Вам.

2. Різдвяні вінки

Сьогодні великою популярністю користуються різдвяні вінки. І їх також можна зробити власноруч, використавши всі підручні матеріали.



pic



pic



pic Найперше потрібно визначитися, який саме віночок ви хотіли б і в якому місці ви б хотіли його розташувати. Як правило, таку новорічну прикрасу вішають на двері, але ви можете влаштувати її в будь-якому місці.

Основою для нього можуть стати: прищіпки, тканина, мереживо, шишки, цукерки, бісер та багато іншого.

3. Свічки

pic



pic Свічки – це невід'ємний атрибут новорічних та різдвяних свят, який зробить ваш будинок ще затишніше і романтичніше. Залишиться лише закутатися в плед і насолоджуватися наступаючими святами в теплому сімейному колі. До того ж, це дуже проста ідея декору. Ви можете поставити свічки в красиві келихи і додати туди бісер та намисто. Це займе лише декілька хвилин, проте зробить атмосферу надзвичайною.

4. Ялинка на стіні



pic



pic



pic Якщо в будинку не знайшлося місця для живої ялинки, то можна зробити її з підручних матеріалів і розташувати прямо на стіні. Така прикраса будинку до Нового року буде виглядати дуже оригінально і красиво, і такий невід'ємний атрибут свята, як ялинка, може радувати вас всю зиму та піднімати настрій кожного дня.

Поспішіть прикрасити свою оселю та зробити настрій справді новорічним. Адже, такі ідеї зможе втілити в життя кожен.

А все чого не вистачає для виготовлення такого декору ви знайдете у магазині "Все для рукоділля”, за адресами:

м. Рівне , вул. В’ячеслава Чорновола, 10 (ТЦ "Вікторія"), 2-й поверх, (097) 08-63-170

м. Рівне , вул. Орлова, 2 (магазин "Стефані"). (097) 08-63-154.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що робити, щоб ялинка та сосна довше стояли

Як загадати новорічне бажання, щоб воно здійснилося?