27 грудня до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про те, що поблизу села Мнишин Гощанського району, місцевим жителем під час виконання земляних робіт було виявлено вибухонебезпечний предмет зовні схожий на артилерійський снаряд.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Місце знахідки взято під охорону працівниками Гощанського ВП ГУ НП України. Подано заявку на знешкодження до ГУ ДСНС України в Рівне нській області.

Головне управління ДСНС України у Рівне нській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.