30 грудня об 03 год. 21 хв. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець по вул. Котляревського. На місце події відразу було направлено черговий караул бійців 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в господарській споруді. Горіла дерев’яна надвірна вбиральня та частина дерев’яного фронтону цегляної господарської споруди. З метою безпеки через чергового Володимирецького РЕМ було припинено електропостачання на даний район селища. Провівши оперативне розгортання рятувальники подали на гасіння водяний ствол. Слід зазначити, що якби пожежу не виявили на початковій стадії, вогонь міг би безперешкодно поширюватися далі по горищу, а також і на приміщення, де зберігалося майно. До того ж в будівлі були наявні каністри з пальним та газовий балон. Проте пожежу рятувальники швидко локалізували, не давши вогню поширитися на все горище, де до того ж зберігалася солома. Згодом вогонь повністю загасили, а електропостачання було відновлене. Слід зазначити, що завдяки пильності сусідів, які вчасно виявили пожежу та викликали рятувальників, вдалося уникнути куди більших збитків.

Внаслідок пожежі було пошкоджено лише надвірну вбиральню, два листи шиферного покриття та дерев’яний фронтон господарської споруди на незначній площі.

Наразі всі обставини події, причина виникнення пожежі та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

pic



pic



pic