Подія сталася сьогодні, 19 лютого, у Рівному.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівне нської області, опівночі сьогодні, 19 лютого, невідома особа кинула під двері квартири 31-річної рівнянки полімерну ємність із поки що невстановленою речовиною. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Вогонь почали гасити мешканці будинку за допомогою підручних засобів. Рятувальники остаточно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено вхідні двері квартири, стелю та стіни навколо. У помешканні на той момент знаходилось подружжя рівнян з малолітньою дитиною.

Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчиненого злочину

Юрій Дюг - виконавчий директор Антикорупційного моніторингу повідомив, що учора, 18 лютого, під двері квартири його близьких родичів кинули пляшку з запальною сумушшю.

"Щойно під двері квартири моїх близьких родичів кинули пляшку з запальною сумушшю. Слідчі припускають що було дві ємності одна не менше 5 літрів. Весь будинок можна було спалити... Добре що загоряння одразу почали гасити сусіди, а потім і рятувальники. Двері обгоріли весь підїзд закопчений. Пошкоджена проводка - частину будинку без електрики. На місці пожешники і поліція... Всі цілі. Але... В квартирі була й моя 6-місячна племіниця... Добре що всі цілі і не ушкоджені. Це жесть. Дуже все підозріло...", - йдеться у дописі.

У ГУ ДСНС України у Рівне нській області підтвердили факт пожежі. "На вулиці Соборна, 250 була пожежа. Горіли двері квартири на першому поверсі триповерхового будинку. Мешканців евакуювали. На гасіння пожежі рятувальники подали один водяний ствол. Зважаючи на сильне задимлення вогнеборці в апаратах захисту органів провели евакуацію вісьмох мешканців будинку. Внаслідок пожежі жертв та потерпілих немає", - повідомив речник ГУ ДСНС України у Рівне нській області Дмитро Мельник.

Фото зі сторінки Юрія Дюга у ФБ та відділу комунікації поліції Рівне нської області.



pic



pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic