Гороскоп для усіх знаків зодіаку.

Овен Сьогодні в першій половині дня ти керуватимешся принципом: "На хорошій роботі і поспати приємно!". Схоже, позначиться втома вчорашнього дня або вечора. Але, головне, щоб тебе не "спалили". Всю інформацію, що стосується твоїх проектів і задумів, тримай у таємниці і нікому не розповідай. Увечері рушай у гості чи запроси гостей сама. Головне - зібрати хороших людей за одним столом.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Телець Сьогодні ситуації на роботі стрімко змінюватимуться, і тобі доведеться працювати в таких майже екстремальних умовах. Твоя увага часто "стрибатиме" з теми на тему і часом буде важко сконцентруватися. Ось такі "польові" умови зараз обіцяють тобі зірки. Враховуючи, що Тельці страшенно не люблять змін, можна собі уявити, який стрес ти відчуєш. Вечір краще провести в активному відпочинку зі своєю другою половинкою.

Близнюки День буде складним. Але лише тому, що робота, звичайно, буде, але важливого - нічого, і не захочеться виконувати поточні обов'язки. Звідси - нудьга і неприкаяність. Хтось сказав, що немає нічого більш нестерпного, ніж неробство. Але такий стан триватиме лише першу половину дня. Увечері постарайся змінити обстановку - це піде на користь тобі і твоїм взаєминам.

Рак Великий день. І не через великі справи, а через важливість моменту - що би ти не робила - ти закладаєш цеглинки великого майбутнього ... І дуже важливе правильне ставлення до подій, правильна мотивація. Як сказав Моруа: "Робіть маленьку справу, але опановуйте її досконало і ставитеся до неї як до справи великої". Увечері знайди новий неперевірений рецепт, здивуй і порадуй цим своїх домашніх.

Лев Сьогодні не варто займатися глобальними завданнями та далекосяжними проектами. Проведи день у невеликих поїздках, спілкуванні, листуванні, загалом - вирішенні поточних проблем. Ти матимеш можливість, особливо по обіді, успішно розв'язати доволі "стару" проблему. У цьому тобі допоможе оточення - підлеглі і колеги. Але намагайся не потрапляти на очі керівництву.

Терези Стеж за своїм здоров'ям. Присвяти день його зміцненню або поліпшенню - зарядка, тренажерний зал, не лінуйся і не переїдай. У другій половині дня долучися паралельно і до краси - фітнес, салон краси, солярій, візажист або косметолог. В ідеалі - коли більшість цих фахівців перебувають в одній будівлі, і ти тільки міняєш по черзі кабінети. Увечері продовж у тому ж дусі - легка вечеря, відсутність алкоголю, гарна книга і ранній сон.

Скорпіон Вдень буде багато цікавих подій - важливих і пізнавальних поїздок, зустрічей тощо. Отримані ззовні новини трохи впливатимуть на твій настрій і працездатність. Займися інтелектуальною працею, що вимагає зосередженості і максимальної концентрації. Вечір проведи у колі сім'ї. Пограй із близькими в різні цікаві ігри, з дітьми - в розвиваючі.

Стрілець Сьогодні тобі буде важко ініціювати якийсь новий проект - тебе долатимуть сумніви, бачитимуться за кожним кутом перешкоди тощо. Розумні люди написали, що найважча робота - це та, яку ми наважуємося розпочати: вона стає кошмаром. Але смуток і страхи не властиві Стрільцям за визначенням. Тож цей нинішній стан - як патологія. Але його треба пережити. Вечір приділи своїй половині - здивуй коханого чим-небудь, порадуй.

Козеріг Цей час краще підійде не для рутини, а для творчості. Малюй, ліпи, танцюй або співай - все, що твоїй душі завгодно. Головне - стань щасливішою від того, що робиш те, що йде від серця. І нехай воно не принесе грошей, або не багато, або не відразу. Згадай всі свої хобі, всі ідеї, які довелося "поховати" через рутини і побут.

Водолій Що б не було на душі, вдома, в гаманці - працюй. Це найкращі ліки - "робота позбавляє нас від трьох великих лих: нудьги, пороку і нужди". Підвищуй свій рівень - завжди і постійно. Нинішні "уроки" будуть для тебе найбільш важливими і перспективними. Увечері більше часу приділяй близьким, дому, сім'ї. Поклич до себе в гості найближчих родичів.

Риби Зроби вдома перестановку, поміняй, по можливості, меблі або інтер'єр взагалі. Звільни більше простору для себе і свого польоту - творчого, фантазії і т.д. На роботі виконуй поточні завдання, не намагаючись особливо випинатися і виділятися. Іще не час. Увечері краще вирушити в гості до друзів, або разом із ними у цікавий і затишний заклад.