Центр Рівного перетворився на суцільний затор. Через негоду в місті сталось понад 10 ДТП.

(18.30): Як повідомив Віктор Климук- начальник рівненського міського ШЕУ: "Усю техніку відправили у місто. Працює: 9 МАЗів, 5 ЗІЛів і 3 трактори. Важку техніку не виводили".

У Дубенському районі, а саме у селі Молодаво близько 21.00 ватажівка в'їхала у відбійник. Рятувальники за допомогою бензоріза зрізали відбійник та відбуксирували автівку на проіжджу частину дороги. Жертв та постраждалих немає.

На вулиці Чернишова в ДТП потрапила маршрутка №42. Зіткнулась автомобілем Nissan Sunny.

19.00. У Рівному на залізничному переїзді на вулиці Пересопницькій- затор. ДТП на вулиці Старицького. В Бабині також сталася автопригода. Чергова ДТП і на На луцькому кільці.

19.20 В Зорі Рівне нського району аварія. Злетів з дороги і перекинувся мікроавтобус. ДТП також на повороті у селище Квасилів. Аварія і в районі повороту на Тинне.



pic



pic



pic

В бік Рівного в Обарові заблокована дорога, вантажівки не можуть виїхати по слизькій дорозі. Рух укладено в обох напрямках. На місці вже працює 3 екіпажі поліції, вдалося відновити рух легкових транспортних засобів, вантажівки їхати не можуть через слизьку дорогу. Автомобілі пустили по зустрічній смузі, приїхала техніка ШЕУ.



pic

На вулиці Соборній також ускладнено рух транспорту, через кілька хвилин центральна вулиця "зупиниться", через пішу ходу з смолоскипами від Міськвиконкому до мосту.

Рух ускладнено на вулиці Макарова в районі районної поліклініки.

В районі РУМу - Пивзавод рух ускладнено. Дорожньо-транспортні пригоди наразі в районі вулиці Князя Володимира-Біла. Вулиця Кн.володимира повністю "зупинилася". ДТП наразі і на вулиці Чернишова

ДТП трапилася і на вулиці Млинівській.



pic

ДТП також в районі Дворецька - С. Бандери (Відео).

ДТП також на вулиці Чорновола, 40 та на луцькому кільці ДТП з тролейбусом.

В Корці, Тараканові і напівдорозі з Костополя в Рівне - ДТП. Автомобілі позлітали з дороги в кювет.

Поблизу Рівного біля готелю 4х4 також сталася ДТП (Відео).



pic



pic



pic

pic

pic

pic