Визначено переможців обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

50 освітян Рівне нщини прийняли участь у змаганнях. Найкращі та найактивніші педагоги нашого краю виборювали звання у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».

У змаганнях конкурсанти демонстрували вміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі «Нової української школи», обираючи оптимальні прийоми, способи, методи та засоби навчання на показових уроках у Зорянській школі.

«Коли Міністерство освіти започаткували конкурс «Учитель року», то Рівне нщина була у рейтингу серед кращих. Потім, кілька років поспіль не було жодного призового місця. Я маю величезну надію, що цей рік розкриє нові освітянські таланти області», - зауважила заступник голови РОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

За підсумками журі, першість здобули:

У номінації «Українська мова та література» – Островська Катерина Миколаївна, вчитель Рівне нської гуманітарної гімназії.

У номінації «Фізика» – Сидорчик Катерина Михайлівна, вчитель Вараської загальноосвітньої школи I – III ступенів №1.

У номінації «Німецька мова»– Ваколюк Людмила Юріївна, вчитель Рівне нської гуманітарної гімназії.

У номінації «Фізична культура» – Марковець Марія Василівна, вчитель Суховільського НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Володимирецької райради.

Повідомляє Рівне нська ОДА.