Рівняни можуть отримати довідку про доходи для заповнення декларації не виходячи з дому.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Під час кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців у декларантів часто виникає необхідність отримання відомостей про отримані ними протягом звітного року доходи.

Податківці Рівного інформують, що отримати такі відомості рівняни можуть в електронному вигляді не виходячи з оселі. Для цього їм необхідно скористатись послугами сервісу «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді», що функціонує на офіційному веб-порталі ДФС в «Електронному кабінеті платника».

Запит для отримання відомостей про доходи формується виключно фізичними особами. Інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна отримати у приватній частині (особистий кабінет) Електронного кабінету платника, з використанням лише електронного цифрового підпису фізичної особи.

Слід зазначити, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді можна отримати за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення.

Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням: Головна/Фізичним особам/Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді (http://sfs.gov.ua/fizichnim-osobam/vidomosti-doxid), а також у Центрі ослуговування платників за адресою: м.Рівне , вул.Відінська, 8.