Там голова райдержадміністрації ворогує з начальницею відділу освіти. Жінка переконує: її хочуть звільнити через особисту неприязнь. Натомість керівник району певен у законності своїх дій. Що не поділили двоє чиновників?

Нова мітла мете по-новому в цьому переконана Катерина Кухаревич. Жінка 6 рік очолює відділ освіти Дубровицької райдержадміністрації. За цей час показники педагогічної успішності району чи не найліпші на Рівне нщині . Але її чомусь незлюбив керівник району.

Натомість голова райдержадміністрації у своїх діях не вбачає неприязні. Заперечує будь-який адміністративний тиск. Каже діє суто в межах закону. До начальниці має окремі питання. А за результатом перевірки їй винесли догану. Про ворожнечу начальниці й голови району директори шкіл говорять шепотом. Кожен боїться за своє місце. Утім більшість переконана їх керівниця працює на відмінно і причин звільняти жінку просто немає. Задоволене роботою начальника відділу освіти Дубровицького району і обласне керівництво. Претензії відсутні, навпаки радіють досягненням начальниці. Нині догану жінка оскаржує в адміністративному суді перше засідання яке мало відбутися 30 серпня перенесли.