З швидкими темпами ведення бізнесу стає все складніше відповідати сучасним технологіям. Старі методи роботи означають небезпеку збереження та захисту даних, час простою, а іноді повну втрату інформації.

Для розвитку бізнесу необхідно відповідати технологічному рівню свого бізнес-партнера, конкурента.

Ми живемо в насиченому і швидкоплинному часі, де інформація - найбільша цінність нашого суспільства.

Відповідальність за її збереження, її доступність 24/7 лежить на плечах власників бізнесу, що створюють сайти (лендінги, інтернет-магазини, новинні портали, корпоративні сайти, сайти-візитки). Вони розміщують все на власних серверах або співпрацюють із хостинг-компаніями, перекладаючи всю відповідальність збереження та доступності даних на партнера провайдера.

Хостинг-компанії надають послуги для розміщення від малих до великих проектів в інтернеті. В основному вони поділяються на два види:

Shared хостинг - оптимальний по функціоналу та ціні, де на одному сервері під однією ip адресою розміщуються декілька сайтів;

Виділений або Dedicated хостинг (включаючи Cloud хостинг - для великих сайтів/сервісів, які передбачають великі об'єми інформації та кількість відвідувачів (трафік). Перевагою даного типу є можливість встановлення і конфігурацію унікального і потрібного лише Вам програмного забезпечення що є неможливим на Shared хостингу.

Тарифні плани виставляються на максимум, щоб свої витрати на обладнання на повну розподілити між клієнтами, не враховуючи побажання своїх споживачів. Таким чином провайдер змушує купувати ресурси, який користувачу не потрібен, та переплачувати.

Та є хостинги які надають можливість кожен ресурс (процесор, пам’ять, розмір диску, швидкість) збільшувати або зменшувати відповідно до потреб користувача. Таким чином, ви оплачуєте лише те, що використовуєте.

Таким хостингом являється компанія VMHosting ( https://vmhosting.com.ua/ ). Тут можна користуватися ресурсами які вам потрібні та зручно оплачувати: як помісячно за період користування, так і поквартально чи за рік.

Та як не помилитися, кому довірити збереження інформації?

Питайте в своїх розробників сайтів вони нададуть вам рекомендації, які параметри найкраще підійдуть, щоб не витрачати даремно кошти. Часто на розробку сайту витрачається багато сил, енергії - а згодом він оптимізується під пошукові системи - це величезне вкладення часу і коштів. Тому, довіряйте свої роботи досвідченим і перевіреним хостинг-компаніям.