Гороскоп на середу, 28 лютого:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

В цей день енергія Овнів б'є ключем, брак фізичних сил буде заповнюватися натхненням. Завдяки сміливості, таланту і везінню ви досягнете свого, але будете прагнути більшого. Можливий підвищений інтерес до спортивних і рекламних заходів. Вдалий момент для тренувань, освоєння нових територій. Зірки радять уникати спокуси нечесної гри. Ви отримаєте більше задоволення, якщо будете з чистою совістю насолоджуватися творчим процесом, а не шукати в ситуації приховану вигоду.

Увага Тельців сьогодні може виявитися прикута до дому, дітям, грі або творчості. Сімейний чи інший захід може придбати розмах і змусити вас відкласти особисті плани. Обставини можуть зажадати винахідливості, гостинності, великодушності, креативного підходу до вирішення проблем. Надлишок яскравих вражень здатний привести до перевтоми. Можливо жартівливе або серйозне зіткнення інтересів, якщо ви змагаєтеся з кимось за територію, приз, авторитет чи популярність.

Близнюкам варто провести цей день у неофіційній обстановці. Сьогодні виявляться зайвими багато формальностей, ситуація спонукає до свободи, творчості, грі, флірту. Справи, які вас зараз цікавлять, можуть бути тимчасово припинені. Можливо неробочий настрій в офісі. Веселощі або натхнення може змусити забути про почуття міри. Краще не захоплюватися інтригами, уникати приватних співбесід. Не варто відмовлятися від запрошення на вечірку, виставку, в театр, на модне шоу.

Цей день допомагає Ракам проявити діловитість і креативність. У підприємливих представників знаку з'явиться більше простору для дій, а у сором'язливих і ранимих більше сміливості, куражу і напору. Недоліком ситуації може стати невміння вчасно зупинитися, якщо ви захоплені. Можуть зрости матеріальні витрати або звичні енергетичні витрати. Зірки радять знати міру у творчому ентузіазмі, особливо, якщо у справу замішане фінансове питання або ви взялися грати не властиву вам роль.

Сьогодні у Левів хороший діловий і творчий потенціал. Додаткова перевага дасть мобільність, обдарованість, фізична підготовка. При нестачі сил або апломбу, вас підтримає віра, натхнення, сильне бажання. Потужною мотивацією стане прагнення піти від небезпеки, поліпшити або змінити житло, вирішити податкове або кредитний питання, проблему з територією або спадщиною. Не варто зупинятися після яскравого старту: протягом дня є шанс повторити успіх або доповнити його іншими перемогами.

Дівам варто утриматися від ініціативи: розпочаті сьогодні справи підуть не так, як задумано. Ваші таємниці можуть бути завчасно розголошені. Можливо, вас не почують або неправильно зрозуміють саме ті люди, в діалозі з якими ви найбільше зацікавлені. Це день вільної творчості, цікавого неформального дозвілля. Якщо ви енергійні та контактні, саме час зустрітися з колегами по захопленню. У разі перевтоми або хвороби, допоможуть «зігріваючі» методи і загальний позитивний настрій.

Терезів чекає продовження вчорашніх подій. Можливий великий інтерес до ситуації в групі, світі, соціумі. Багато Терезів вирішать під що б то ні стало прийняти участь в цікавому заході або зустрітися з друзями, навіть якщо обстановка і самопочуття до цього не дуже подобаються. В такому випадку, зірки радять не захоплюватися, не ризикувати, дозувати психологічні і фізичні навантаження. Не варто займатися самопіаром і починати важливі справи: в силу обставин, ефект може бути нижчим від очікуваного.

Скорпіони ризикують переоцінити свої сили або вкласти ресурси в невідповідний справу. Щоб цього не сталося, варто переконатися в тому, що мета гідна, а взята роль по плечу. Якщо ви носите чужу маску, матеріальний або моральний збиток перекриє досягнення, внутрішній дискомфорт змусить сумніватися в собі. Але не варто занижувати свої запити. Це вдалий день, якщо ви хочете справити враження, подружитися чи вступити в конкуренцію з впливовими особами. Платою за успіх може стати хвилювання.

Сьогодні Стрільцям ніколи сумувати, мріяти і віддаватися філософським роздумам. Навіть у складній ситуації події допоможуть вам залишатися оптимістом. Ви зможете знайти застосування своїм талантам, відновити фізичні і моральні сили. Найбільший успіх очікується в поточних справах. Що стосується реалізації ваших таємних глобальних задумів, то вона можлива лише частково. Зірки радять пам'ятати про неминучі «підводні камені» , в тому числі, при спілкуванні з авторитетними людьми і з іноземцями.

Для Козерогів день може ознаменуватися підвищеною сміливістю і тягою до пригод. Якщо ви чимось натхненні, то забудете про свої страхи, комплекси, принципи і підете на ризикований крок. Авантюра внесе яскраву ноту в сіру повсякденність, але вам варто контролювати свої пориви, якщо вони набули неабиякий масштаб. Ви можете здійснити вчинок, про який пошкодуєте згодом, так як він розходиться з вашими чіткими планами. Можливо, вам буде нелегко впоратися навіть з несподіваним успіхом.

Водоліям варто залишатися напоготові при взаємодії з іншими людьми, особливо амбітними. Ви можете виявитися перешкодою на шляху до чужого успіху, самі того не підозрюючи. Найкращим тестом на надійність і лояльність сьогодні буде конкретна справа. Ви обов'язково спрацюєтеся з справжнім однодумцем і насторожитеся, якщо у одного погані наміри. Не самий легкий день, якщо ви прагнете до популярності: вам доведеться поборотися за увагу своєї публіки з сильним суперником.

Рибам зірки не радять шукати в ситуаціях цього дня подвійне дно і прихований сенс. Перемога чи поразка будуть очевидні і для вас, і для оточуючих. Бажано уникати перенапруження і перевтоми. До фізичного і емоційного вигорання зараз здатні привести саме ті заняття, які цілком захоплюють вашу увагу і забезпечують вам прилив творчого ентузіазму. Кинувши всі сили на вирішення неординарною завдання, потім не завадить знайти спосіб розслабитися і відновити витрачену енергію.