Сьогодні, 28 лютого, від поліції до ДСНС надійшов виклик, що поблизу 15 школи, а саме на вулиці Пушкіна, 26 знайшли небезпечний предмет.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Рятувальники виїхали на місце пригоди. Виявилося, що предмет схожий на гранату РГД-5. На місці працюють поліцейські та рятувальники.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області:

Сьогодні, 28 лютого, близько восьмої ранку до поліції повідомив мешканець обласного центру, що на вулиці Пушкіна на території однієї із державних установ, неподалік місцевої школи, лежить предмет, зовні схожий на гранату.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, експерти, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, рятувальники та екстрені служби.

Поліцейські одразу забезпечили охорону вибухового предмету, заблокували проїзд транспорту, та організували безпечний прохід дітей у школу.

Після проведених першопочаткових заходів із забезпечення безпеки громадян неподалік місця події до роботи приступили спеціалісти-вибухотехніки. За результатами огляду стало відомо, що це граната РГД-5. Її поліцейські привели у безпечний стан, від’єднавши запал від корпусу, та вилучили для проведення експертизи.

Завдяки пильності громадян та кваліфікованим діям поліцейських ніхто не постраждав. Навчальний процес і робота держустанови розпочалися у звичному режимі.

Правоохоронці дякують рівнянам за проявлену уважність та вкотре наголошують, у разі виявлення підозрілих предметів, ніякому разі не проводити з ним жодних дій, забезпечити недопущення до предмету сторонніх осіб та одразу повідомити до поліції або рятувальників.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic