Інтернет-магазини брендової продукції готові запропонувати широкий асортимент багатофункціональних і привабливих моделей наручних годинників. Переглядаючи каталоги хронометрів, ви зустрінете класичні варіанти з механічною і кварцовою системою. Однак поряд з традиційними моделями неможливо не помітити широке розмаїття смарт-годинників, що притягують погляд з першого разу.

В інтернет-магазині Імідж ви побачите годинники, які мають розширенні функціональні можливості і оснащені практично комп'ютерними параметрами, абож красиві класичні годинники механізмом із швейцарії. Широкий попит на цей вид хронометрів викликає обґрунтоване запитання: невже сучасні технології повністю витиснуть з годинного ринку традиційні моделі? Отже, спробуємо розібратися в цьому питанні і розглянемо прогнози фахівців.

Яке майбутнє смарт годинників і класики?

два хлопця і годинник

Відразу варто зауважити, що фахівці позитивно налаштовані, бо впевнені у майбутньому обох варіантів. Якщо ви відкриєте каталог швейцарських годинників або японських моделей з механічною або кварцовою системою, то відразу виникає бажання вибрати пару примірників. Брендові виробники старанно працюють над створенням інноваційних дизайнерських лінійок, які зачаровують дух високих цінителів моди і культури. Тому популярність і актуальність традиційних моделей не піде в минуле.

У той же час, «розумні» хронометри оснащені інноваційними технологіями, які необхідні для сучасного користувача. Нові наручні аксесуари інтегруються з мобільним пристроєм, мають безліч функцій і виходять в інтернет для пошуку певної інформації. Завдяки цьому вони завжди будуть «на голову вище» від своїх конкурентів.

Зверніть увагу на деякі переваги і недоліки різних варіантів годинників:

  • Ціновий діапазон. Відомо, що ціновий діапазон класичних моделей досить широкий. Брендові вироби з механічною системою коштують дорожче, ніж кварцові, але багато що залежить від бренду і наявності додаткових функцій. Також потрібно відзначити, що традиційні аксесуари бездоганно служать довгі роки. Якщо говорити про «розумний» годинник, то його ціна буде досить високою і не доступною для середньостатистичного покупця.
  • Якісні характеристики. Якість смарт-механізмів перевищує всі очікування, тому їх вартість вище своїх конкурентів. Механічні і кварцові механізми також виготовляються з високоякісних мануфактур, які цінуються у всьому світі. Тому вибір залишається особисто за кожним покупцем.