Прес-офіцери Міністерства оборони України розповіли про особливості роботи журналіста у зоні війни на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Це відбулось під час прес-конференції на факультеті журналістики Рівне нського Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. С. Дем'янчука. Журналісти розповіли студентам про небезпеку своєї роботи, адже не знати чи залишишся завтра цілим. Хоч і амуніція захищає, проте не знаєш чи вцілієш після обстрілів.

"У 2014 році я як прес-офіцер повіз на Луганщину три знімальні групи центральних телеканалів України. Під час роботи ми потрапили під обстріл з мінометної та стрілецької зброї. Коли почався обстріл, ми заховали журналістів і вони були в безпеці. Цей обстріл ми витримали, навіть я брав до рук зброю," - розповів прес-офіцер Міністерства охорони України в Рівне нській області Віктор Шубец.

На зустріч зі студентами журналісти привезли власну амуніцію, яку одягнули на декана факультету журналістики Ольгу Мітчук.

Одягнувши на себе важкі атрибути захисту жінка сказала: "Я не знаю як, будучи військовим журналістом, я б могла в цьому ще й фотографувати. Слава воїнам України, що вони при таких умовах надають нам інформаційні супроводи і ще й захищають нас".

Як зазначив організатор зустрічі, викладач Віктор Мазаний, такі заходи корисні для студентів, вони розширюють їхній кругозір щодо майбутньої професії.



pic