Сьогодні, рівненський "Верес" зіграв зі "Сталю, і переміг.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Через перебір карток матч проти «Сталі» у складі «Вереса» змушені були пропустити Олександр Бандура та Сергій Сімінін. Їх замінили Богдан Сарнавський та Павло Лук’янчук. І обидва дебютанта стали співучасниками моменту на 1-й хвилині. Півзахисник «Сталі» Орест Кузик протис на фланзі Лук’янчука, видав суперпас на Дмитра Копитова, але останній у ближньому бою не переграв Сарнавського, голкіпер відбив м’яч ногою. Ще один момент у «Сталі» був на 12-й хвилині, але Джонотан у ворота не влучив.

«Верес» отямився і поступово перехопив ініціативу. На 18-й та 22-й хвилинах Герман Пеньков двічі рятує команду після ударів Руслана Степанюка та Романа Карасюка.

Не допоміг голкіпер на 30-й хвилині, коли Степанюк вивів один на один Станіслава Куліша, і форвард «Вереса» забив гол у другій поспіль зустрічі.

Після цього міг забити сам Степанюк, отримавши пас з флангу від Дениса Кожанова, але Пеньков не дозволив завдати удару.

Не таким багатим на моменти вийшов другий тайм. «Сталь» намагалася йти вперед, але наражалася на контргру «Вереса». На 72-й хвилині мав подвоювати рахунок Кожанов, отримавши пас від Куліша, та вкотре на висоті був голкіпер господарів.

Воротар був безсилим на 87-й хвилині, коли влучив у ворота Володимир Адамюк, втім, лайнсмен зафіксував офсайд.

Зрештою, рівняни на класі довели матч до перемоги.

Повідомляє Інформаційна служба НК «Верес»