Через обледенілу трасу на Радивилівщині сталася ДТП.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп» до поліції учора, четвертого березня, близько 20 години повідомили рятувальники.

pic

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що поблизу села Коти Радивилівського району 45-річний житель Львова, керуючи автомобілем «Renault Logan», рухаючись в напрямку м. Львів, не врахував дорожню обстановку та стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом "БАЗ". Від удару легковик злетів у кювет.

pic

Унаслідок ДТП водій іномарки отримав перелом передпліччя, а його пасажири, подружжя львів’ян, 77-ми та 81-го років — забої грудної клітки та ніг.

pic

Потерпілі від госпіталізації відмовились та після надання необхідної медичної допомоги відпущені додому для амбулаторного лікування.

pic

Водій рейсового автобуса, 58-річний житель села Зарічне, не постраждав. У салоні транспортного засобу пасажирів не було, оскільки закінчилася зміна.

Працівники патрульної поліції Рівне нської області склали акт обстеження стану покриття автомобільної дороги та зібрали всі необхідні матеріали для притягнення шляховиків до адміністративної відповідальності за статтею 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.