8 березня - прекрасний привід в черговий раз оточити своєю увагою і турботою рідних та близьких жінок. Нехай квіти і подарунки, радісні обличчя і усмішки наповнюють в це свято кожен будинок. Ми підкажемо кілька ідей для оригінальних подарунків мамі, бабусі та доньці.

Хочеться, щоб подарунок на 8 березня сподобався і став у нагоді тому, кому він призначений. Тому згадуємо інтереси і захоплення ваших улюблених жінок.

Що подарувати бабусі

Бабуся-кулінар зрадіє сучасному помічнику для приготування її кулінарних шедеврів: кухонного комбайна, мультиварці або соковижималці.

Бабуся-дачниця буде рада квітам в горщиках - їх можна навесні пересадити в грунт, насіння незвичайних рослин, плетені садові меблі, красиві садові горщики для квітів, статуетки для саду.

Бабусі-модниці припаде до душі новий капелюшок, сонцезахисні окуляри, телефон нової моделі або гарний гаманець.

Що подарувати мамі

Творча мама оцінить набір фарб і полотен для малювання, набір для вишивання або в'язання, картину, сертифікат на фотосесію і т.д.

Мамі, яка стежить за модою, можна подарувати стильний клатч, набір косметики в модній гамі, абонемент в спа-салон або тренажерний зал.

Креативна мама буде рада сходити на новий тренінг, прочитати нову книгу, отримати оригінальний записник, фото на полотні або склі.

Що подарувати донці

Для найменших до свята можна підібрати набір фломастерів, наклейок з героями мультфільмів або набір дитячої косметики.

Старші дівчатка, які захоплюються творчістю будуть в захваті від набору бісероплетіння, виготовлення оригінальних виробів своїми руками, скраббукінга, розпису по кераміці, маленького мольберта з фарбами і т.д.

Також, для юних леді підійде кейс для косметики, модна сумочка невеликих розмірів або красива сукня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

7 жіночих імен, які "притягують" щастя як магніт

5 українок, які стали великими правительками