Правильно підібрані домашні квіти покращують не тільки енергетику житла, а й життя самих господарів, підвищуючи їх духовне і фізичне самопочуття.

Кімнатні рослини не тільки добре очищають повітря, але і є потужним енергетичним магнітом. Завдяки деяким домашнім квітам ми притягуємо позитивну енергетику в будинок і сім'ю. Пропонуємо тобі дізнатися про п'ять енергетично сильних рослин.

1. Кактус

Кактуси дуже красиві і дуже оригінальні рослини. Вони вносять особливий декоративний штрих в інтер'єр офісу або будинку. Однак, кактус не тільки добре очищає приміщення від електромагнітних хвиль, які випромінюють побутові прилади, а й залучає позитивну енергетику. Це рослина, яка потребує особливої ​​турботи. Фахівці стверджують, що кактуси мають здатність відображати заздрість, знімати пристріт недоброзичливців. Одним словом, кактус можна спокійно назвати абсорбентом всього негативного.

pic 2. Бамбук

Останнім часом бамбук став вельми модною прикрасою для будинку. Ця рослина використовується в декорації житлового приміщення. Однак, не всі знають, що крім своєї естетичної цінності, бамбук володіє потужною позитивною енергетикою. Кажуть, що бамбук, з'являючись в будинку, приносить в життя людини чистоту, прозорість і красу. Наявність цієї рослини в твоєму житлі викличе у тебе відчуття комфорту, спокою, захищеності і тиші. Бамбук також хороший від запобігання лихого ока.



pic 3. Хризантеми

Хризантеми відомі своєю красою. Однак крім своєї естетичної цінності, ці квіти мають й іншу перевагу: вони приносять в будинок відчуття благополуччя. Хризантема сприяє щастю і гарному настрою, тому рекомендується ставити ці квіти в ті місця, де ти відчуваєш напругу. Хризантеми принесуть в життя її власника спокій і розслабленість.



pic 4. Алоє вера

Ця рослина широко використовувалося в різних ритуалах проти невезіння і заздрості недоброзичливців, воно вважається ефективним і надійним засобом проти негативних вібрацій. Алоє вера відоме тим, що привертає процвітання і позитивну енергію в будь-яке місце, де воно знаходиться. Вважається, що коли алоє вера зростає, воно залучає удачу, успіх і щастя. Якщо ж рослина починає гинути, це тому, що воно поглинуло негативну енергію, таким чином, захистивши тебе від негативного впливу.

pic 5. Спатифіллум

Ця рослина відома під назвою Жіноче щастя. Якщо володарка такої рослини в будинку самотня, то незабаром вона обов'язково зустріне свою другу половинку. Особливо варто звернути увагу на цю квітку бездітним парам, які мріють про потомство. Вважається, що принісши спатифіллум в будинок, пара прирікає себе на справжнісіньке сімейне щастя в оточенні дітей. Також ця рослина приносить в будинок взаєморозуміння, благодать і щастя.



pic ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як обрати колір для стін: 10 порад

Їдеї зберігання взуття - заощаджуємо простір