Кожен молодий місяць унікальний по-своєму і 17 березня 2018 року - не виняток. У цей час відкривається зв'язок з тонкими планами, можна заглянути в майбутнє, а сновидіння будуть віщими, в них нам відкриються підказки та відповіді на важливі життєві запитання.

Скористайтеся магічними порадами, що важливо зробити в дні весняного молодого місяця і залучити в своє життя удачу, багатство і допомогу вищих сил. Кожному з нас дуже хочеться відкрити завісу непізнаного і заглянути в майбутнє - період з 16 по 18 березня - відмінний містичний час для проведення різних духовних практик і зміни життя на краще.

Постарайтеся в цей період лягати спати раніше. Прокинувшись, відразу записуйте свої сновидіння - можливо в них криються підказки і важлива інформація, якої ви потребуєте саме зараз.

Різні духовні практики, заняття йогою, медитації, створення карти бажань та інші техніки саморозвитку принесуть багато користі, допоможуть тонше взаємодіяти із Всесвітом, точніше відправляти свої запити і мрії і отримувати допомогу

Всі події та зустрічі в ці дні відбуваються з вами не просто так. Приймайте все, що відбувається з вдячністю. Які б зміни не відбувалися у вашому житті в період молодого місяця - не варто чинити опір, не проявляйте агресію, спостерігайте за ними як би з боку. Можливо, поки вони будуть здаватися вам дивними - не поспішайте робити поспішні висновки, наберіться терпіння, істинний сенс ви зрозумієте трохи пізніше.

Сміливо починайте нові проекти і справи. Молодий місяць 17 березня 2018 року - відмінний привід запустити свій новий творчий проект, він буде успішним і отримає підтримку вищих сил.

Будьте особливо добрі і великодушні в ці дні, допомагайте нужденним, не відмовляйте тому, хто попросить вас про допомогу. Такі речі відбуваються з нами не випадково - в майбутньому ви самі зможете отримати необхідну допомогу в найскладніший момент у житті. Все добро обов'язково повернеться!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бабусині секрети паски: впорається навіть новачок

Як залучити гроші в будинок: народні прикмети