Засідання обласної ради, як звітувалися дорожники, прокурор та очільник Рівненщини, повернення негоди, форсаж по-рівненські та чи стане рівненський "Верес" львівською "Галичиною"? Чим запам'ятався тиждень у Рівному нашим читачам читайте далі у матеріалі:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У Рівне нському військовому госпіталі капітально відремонтували ряд функціональних приміщень.

pic

Все вище і вище. І це не про зарплату, а про те, що кожного місяця приносить спустошення гаманця і не на копійки, а на сотні, а то й тисячі гривень. Мова піде про комунальні платежі... За комунальні послуги доведеться платити більше?

13 березня, близько 10-ї години бійці ДСНС спільно з працівниками патрульної поліції врятували трьох рибалок на місцевому озері Басів Кут, що у Рівному.

pic

Трагедія трапилася, 13 березня, о 9:30 ранку на території ПАТ «Волинь-цемент» у Здолбунові. Трагічно загинув чоловік.

pic

З 1 квітня проїзд у міських тролейбусах становитиме - 3 гривні, а у маршрутках - 5 гривень.

pic

Радянська мрія - українська реальність. Компактні, зручні та однотипні будинки часів СРСР вже давно відголоски минулого. Адже термін експлуатації так званих "хрущовок" закінчився. А відтак, жити у такому помешканні, небезпечно. У Рівному близько 4 сотні хрущовок. Що тепер буде із соціальним житлом чи переселятимуть рівнян у нові будинки? Про все це вже знає наша Анастасія Кучеренко.

В рамках реалізації проекту «Безпечне місто» у всіх райцентрах та містах Рівне нщини планують розмістити камери відеоспостереження.

pic

Саможертовні бійці за українські кордони. Мова йде про наших добровольців. І сьогодні вони відзначають своє професійне свято. Першими боронити українські кордони кинулися саме вони. І чоловіки, і жінки. Кажуть, відправилися у зону АТО за власним бажанням і не шкодують про це. Як нині живеться рівненським добровольцям після бойових дій на передовій - дізнавалися наші журналісти.

Перше засідання нового голови Рівне нської обласної ради і «на килимі» вже і дорожники, і прокурор, і навіть сам очільник області. Всі звітуються: що зробили, що пропустили і до чого руки просто не дійшли.

На сесії обласної ради, яка відбулася 16 березня, визначили склад комісії, яка обиратиме головних лікарів обласних комунальних медзакладів.

pic

Негода дала про себе знати. Вже в першу добу у пастку потрапили сім автомобілів.

pic

Чи стане рівненський "Верес" львівською "Галичиною"? Після великої кількості чуток, нарешті стала відома офіційна позиція керівників клубу, при чому обох президентів відразу: Олексія Хахльова та Богдана Копитка.

pic