У стародавніх греків існує легенда, яка містить історію всіх знаків зодіаку, згідно з якою Боги і Богині зробили кожній людині божественний подарунок, щоб допомогти їм в цьому житті.

У деякому роді, це і благословення й прокляття. Отримуючи подарунок, в той же час треба зрозуміти, як можна розвиватися з його допомогою. Подарунок може також бути пасткою. Цінний урок, який навчить нас, що завжди треба намагатися дізнатися більше і жити з гідністю і повагою до інших.

Отже, давайте почнемо!

Подарунок від богів для овна – це честь

Овен керується ентузіазмом та іноді навіть можна сказати «сліпий» вірою. Їх внутрішній голос продовжує їм говорити, що все буде добре. Це не оптимізм, це віра. Це беззастережна довіра богам. Вони можуть не завжди бачити плоди того, що посадили, але їх творчий характер не припинить перетворювати грунт в зелений запашних сад.

Подарунок від богів тельцю – влада

Неважливо, яка ситуація або хто є їх противником, якщо вони дійсно захочуть чогось досягти, вони знайдуть спосіб для досягнення цього. Їх влада прибуває зсередини, від їхніх сердець і це те, що вони повинні охопити. Любов завойовує все, їх серце жадає любові. Вони благословенні неймовірною силою богів.

Подарунок від богів близнюкам – комунікабельність

Їх здатність збирати і переробляти інформацію неймовірно сильна. У них є чудова здатність ставати частинами соціальних груп та обмінюватися цінною інформацією з людьми. Це їх найбільша перевага. Вони – королі інформації і комунікації.

Подарунок від богів ракам – відданість

Вони надзвичайно віддані своїм друзям, родині, і всьому, що пов'язане з ними. Типовий рак завжди намагається допомогти оточуючим, оскільки вони дають все краще тим, кого люблять. Ця сліпа відданість часом може їм шкодити, але вони завжди винагороджуються за їх сталість.

Подарунок від богів левам – гордість

Шкура сильного звіра Лева – це символ їхньої гордості. Гордість повинна виходити не з чогось зовнішнього, а зсередини. Леви повинні розуміти, що вони гідні, мудрі та добрі.

Подарунок богів діві - адаптованість

Діви настільки адаптовані, що ви можете помістити їх жити в нижчих шарах суспільства, але вони все одно будуть жити як королі. Звичайно, це не так просто виходить, але вони справляються з цим! Однак, діви повинні завжди пам'ятати, хто вони є і не звертати з дороги, яка веде їх до свого вищого призначення.

Подарунок терезам – справедливість

У таких людей є інстинктивна тенденція судити всіх, крім самих себе. Вони дуже суворі по відношенню до себе і не проявляють поблажливості. Ось чому вони такі хороші судді для оточуючих. Це дивовижна здатність дає їм все, що треба, для того, щоб зрозуміти як працює суспільство і як розвиватися далі до остаточного успіху.

Подарунок скорпіонам – пристрасть

Скорпіони наділені пристрасними дотиками, що дає їм право «полювати» і переслідувати щось, чого вони хочуть досягти. Але також скорпіони нагадують нам, що наші інстинкти можуть отруїти або вбити нас.

Подарунок стрільцям – удача

Можливо стрільцям часом доводиться важко в житті. Але тим не менше, їх завжди супроводжує удача в повсякденному житті, вони не завжди це усвідомлюють, але прийде час і вони це зрозуміють!

Подарунок богів козерогові – успіх і достаток

Але це не приходить з легкістю. Козероги повинні старанно працювати, щоб досягти успіху, принаймні, саме так вони думають. Вони вважають, що справжнього успіху можна досягти шляхом жертв і важкої роботи. Пам'ятайте, подорож набагато важливіше, ніж місце призначення!

Подарунок богів водолію – унікальність

Однак ця унікальність часом може викликати проблеми або ізолювати водоліїв від навколишнього середовища, оскільки вони відчувають себе відокремленими.

Подарунок богів рибам – фантазія

У риб є дивовижна здатність створювати ілюзії. Риби ще ті фантазери! Якщо вони не будуть перегинати палицю, то ця їх якість може багато в чому сприяти досягненню успіху!

Джерело

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Кого раніше називали "блудницею"? Зовсім не ту, що ви подумали

Притча про впевненість у власних силах