До поліції сьогодні, 21 березня, близько першої години ночі надійшло повідомлення, що водій автомобіля «Audi A6» на іноземній реєстрації перебуває в стані алкогольного сп’яніння на одній із автозаправних станцій Березного.

Легковик якраз виїжджав у напрямку центра міста, як на місце події прибула група реагування патрульної поліції Березнівського відділення. Однак, побачивши правоохоронців, водій лише збільшив швидкість і почав тікати, ігноруючи правила дорожнього руху та законні вимоги поліцейських.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зупинити авто вдалося за кілька кілометрів у селі Зірне. Порушником виявився 20-річний житель Рокитнівського району. Документи на право керування транспортним засобом у нього були відсутні. Крім того, молодик чинив злісну непокору вимогам працівників поліції, шарпаючи їх за формений одяг та кобуру зі зброєю.

Відповідно до статті 43 Закону України «Про Національну поліцію» до дебошира застосували спецзасоби. За зовнішніми ознаками водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження освідування на місці відмовився. Його доставили у медзаклад, але й там він уник процедури.

На правопорушника у присутності двох понятих склали одразу чотири адміністративні протоколи за статтями 122-2, 126, 130, 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.