День одруження – один з найважливіших у житті молодої закоханої пари. Та й не тільки їх… Цей день так само важливий для батьків наречених, для їхніх друзів і родичів, які щиро радіють щастя близьких людей.

Найщасливіший день

Щоб свято запам’яталося на все життя, щоб все пройшло як по маслу, і жодна деталь не підвела в самий невідповідний момент, слід заздалегідь продумати список справ, речей і дрібниць, без яких весілля не вийде (чи вийде, але не феєрична). А кожна пара гідна саме феєричної весілля.

Звичайно, є варіант доручити складання списку, як і організацію весілля в загальному, професіоналів – але це додаткові витрати. Чи доречні вони – вирішувати молодятам. Коли витрачатися на організаторів не хочеться – список необхідного скласти можна і самостійно.

Ключові моменти торжества

Як правильно скласти список необхідного для весільної церемонії? Слід по пунктах розподілити всі дії і придбання, і в кожному з пунктів вказати, що, кому і в який час робити. І далі дотримуватися плану. Така структура списку застрахує організаторів весілля від з’являються в процесі підготовки нюансів, а також від необдуманих нагальних рішень. Особливий графік варто присвятити самому процесу підготовки урочистого заходу.



підготовка до весілля

Насамперед потрібно визначити ряд стрижневих моментів:

дату заходи;

бюджет весілля;

кількість гостей;

кого покликати на ролі свідків.

У спокійній обстановці продумайте, що буде необхідно для торжества

Після цього потрібно розібратися з формальностями:

вибрати ЗАГС, подати заяву;

сплатити мито (в Загсі);

вирішити, чи буде наречена міняти прізвище (можливо, дівчина вирішить взяти подвійну, або прізвище змінить наречений);

вибрати формат проведення розпису (виїзна або на місці);

узгодити з працівниками Загсу всі поточні моменти.

Джерело