В ізоляторі тимчасового тримання перебувають 19-ти і 24-річні жителі селища Клевань та 15-річний мешканець Зорі, які пограбували товариша. Крім того, неповнолітній виявився причетним іще й до нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Близько 21 години вчора, 21 березня, до поліції повідомив 17-річний мешканець селища Оржів, що його пограбували троє молодиків. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що неповнолітній перебуває під домашнім арештом за скоєння крадіжки. Того вечора до його помешкання проникли троє знайомих та відкрито заволоділи конвектором і телевізором.

Зловмисниками виявилися 15-річний житель села Зоря, 19-ти та 24-річні мешканці селища Клевань. Неповнолітній та 19-річний молодик підсудні за скоєння крадіжок, а 24-річний — потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконне зберігання зброї.

За фактом грабежу, поєднаного з проникненням у житло, за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході проведення оперативних заходів та першочергових слідчих дій поліцейські отримали через дві години після скоєння грабежу повідомлення від фельдшера, що до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили 21-річного жителя Клевані.

Виїхавши за повідомленням, поліцейські встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень причетні ті ж зловмисники, які вчинили попереднє кримінальне правопорушення.

Награбоване майно молодики залишили у господарстві неповнолітнього спільника у селі Зоря та пішли випивати в один із бар селища Клевань. Близько 22 години між 21-річним місцевим жителем та неповнолітнім зловмисником виник конфлікт, під час якого останній дістав викрутку з кишені куртки та наніс тому декілька ударів в плече. Потерпілого госпіталізували до лікарні з множинними колотими ранами.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України слідчі відкрили кримінальне провадження.

Усіх трьох молодиків оперативно виявили поліцейські групи реагування Рівне нського районного відділення. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішуються питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.