У Рівному на зустріч з успішною молоддю міста прийшло близько сотні людей. Захід «Успішні Мілленіали» відбувся у Рівненській обласній бібліотеці.

Мілленіали - покоління, яке народилися після 1981 року. Це ті люди, які вже впливають на розвиток суспільства і формуватимуть майбутнє країни.

Вони сформувалися в епоху Інтернету та розвитку нових технологій, їх ще називають поколінням «клікерів». Вони креативні і мають світогляд, який значно відрізняється від попередніх поколінь. Мілленіалів вважають лінивим і інколи називають поколінням «яяя».

pic На захід запросили 4 успішних рівнян - це Мар’яна Зелінська - засновниця найпопулярнішої кондитерської в місті Морквяна Мар'яна, Оксана Крошна- бізнесвумен, засновниця City Cafe "Home" та Head of PM в Elogic Commerce, Сергій Яковишин - засновник та директор BarkasCoffee та відома рівненська акторка, модель, срібна призерка Всесвітнього конкурсу талантів у Голлівуді - Ольга Боровець.



pic «Побачила у Facebook подію, що у бібліотеці відбудеться щось цікаве. Пішла і була приємно вражена, бо дуже цікаво було почути людей, які фактично твої однолітки, але вже є успішними. У яких хобі переросло в хороший заробіток»,- ділиться учасниця заходу Марія Прокопчук.

pic

Проте, є чимало прикладів того, як мілленіали досягають успіху, створюючи унікальні та прогресивні продукти діяльності. Саме таких і запросили організатори Живої бібліотеки у Рівному.



pic



pic



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic