Для учасників АТО, котрі проходять реабілітацію в госпіталі у селищі Клевань, провели спортивні змагання

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Організували захід спільно обласний госпіталь і регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» у рамках програми реабілітації учасників АТО.

21 військовослужбовець взяли участь у змаганнях з шашок, тенісу настільного та більярду. Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями.

Керівник обласного госпіталю Андрій Бурачик та начальник «Інваспорту» Андрій Демчук наголосили на важливості проведення таких заходів задля реабілітації військовослужбовців, котрі отримали важкі травми.

Нагадаємо, Центр реабілітації наслідків нейротравм у госпіталі запрацював три місяці тому. Заклад передбачений для учасників АТО з наслідками після важких черепно-мозкових та спинальних травм, що потребують довготривалого лікування та реабілітації. З ними працює висококваліфікований медперсонал. Для цього використовують найсучасніше фізіотерапевтичне та реабілітаційне обладнання та багатофункціональні процедурні кабінети. Допомагають бійцям психологи та реабілітологи. Адже, Центр – це не тільки лікарня, а й місце, де військовослужбовці можуть відновити свої сили та набратися позитивних емоцій.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.