До чергової частини Володимирецького відділення поліції учора, 31 березня, повідомив фельдшер, що у села Малі Телковичі він констатував смерть 46-річного місцевого жителя.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 50-ти та 46-річні брати проживали разом та часто зловживали спиртним, під час чого між ними виникали конфлікти. Учора близько 17:30 години під час розпиття алкоголю між чоловіками знову виникла суперечка, під час якої 50-річний схопив ножа та наніс удар в область грудної клітки. Кривдник відразу пішов до сусідів аби викликати швидку, однак 46-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.

Відомості за фактом умисного вбивства слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру. За скоєне зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.