На Костопільщині поліцейські, виїхавши на сімейну сварку, виявили частину гранати.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Повідомлення, що чоловік удома вчиняє насильство, надійшло до поліції сьогодні, другого квітня, вночі. Група реагування патрульної поліції Костопільського відділу виїхала на місце події в село Мала Любаша.

Під час з’ясування обставин конфлікту між подружжям у господарстві 49-річного чоловіка поліцейські виявили частину протитанкової гранати, яку, зі слів господаря, він знайшов іще п’ять років тому на території полігону. Вилучений боєприпас скеровано для проведення експертизи.

За фактом незаконного поводження із боєприпасами в поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що з першого квітня в Україні та на Рівне нщині зокрема розпочався місячник добровільної здачі зброї. Правоохоронці звертаються до громадян, які мають або незаконно зберігають вогнепальну, холодну зброю, боєприпаси, вибухові речовини та спеціальні засоби добровільно здати їх до поліції, аби уникнути кримінальної відповідальності. Частини 1 та 2 статті 263 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області .

pic



pic