Вчора, 2 квітня о 21:06 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівненський район, с. Ясениничі, вул. Бегми.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місце події було направлено чергові караули 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне , пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівне нській області, місцева пожежна команда с. Верхівськ та оперативно координаційний центр обласного управління ДСНС. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що вогнем охоплено дерев’яний, критий шифером, розміром 8х12м житловий будинок. В одній із кімнат, що горіли вогнеборці виявили два газових балона один з яких випускав газ та горів. Палаючі балони загасили водою та охолодили, потому два балони винесли з небезпечної зони.

На гасіння рятувальники подали три водяних стволи. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти вибуху газових балонів, руйнуванню будинку, загибелі людей та поширенню вогню на поряд розташовані будинки та господарчі будівлі. Вже о 21:49 пожежу було локалізовано, а о 01:31 повністю ліквідовано. Ускладнювалося гасіння пожежі тим, що була значна віддаленість протипожежних джерел водопостачання від місця пожежі. Внаслідок пожежі було знищено покриття, перекриття, дві кімнати, веранда, побутова техніка, меблі, вікна, та речі домашнього вжитку в житловому будинку. До гасіння пожежі залучалось 18 чоловік особового складу рятувальників та 4 автомобілі спецтехніки ДСНС.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.