З моменту, коли хлопець дарує коханій каблучку, молодята вважаються зарученими. Починаючи підготовку до весілля, пара поринає у вир клопоту, адже необхідно потурбуватися про безліч організаційних моментів: підібрати місце, час та приміщення для свята, подбати про декор, їжу, вбрання, тощо. Для цього вам знадобиться багато сил та внутрішньої енергії. Якщо проводити весілля терміново немає потреби, ви можете насолодитися маленькою відпусткою на двох, аби відзначити заручини, підготуватися до нового етапу життя.

Подорож мальовничими містами України. Такий відпочинок допоможе відкрити для себе велич та красу рідної країни. Більшість людей прагнуть поїхати за враженнями за кордон, не здогадуючись про історичні та туристичні скарби батьківщини. Ретельно підібраний маршрут допоможе відкрити для себе державу з нової захоплюючої сторони.

Подорож до Карпат. Це може бути повноцінна відпустка або одноденний виїзд до найбільш вражаючих пам’яток природи та культури: озер, водоспадів, скельних фортець. Незабутні краєвиди та духмяне лісове повітря наповнюють душу спокоєм. Після такої подорожі вам обов’язково захочеться повернутися сюди знов.

Самостійний виїзд на природу. Цей варіант підходить завзятим прихильникам пригод. У теплу пору року ви можете підібрати гарне усамітнене місце для відпочинку або цілий маршрут. В залежності від особистих побажань можна легко знайти затишний готель або туристичний кемпінг.

Цілий день у розважальному центрі або міському парку. Навіть якщо ви не можете дозволити собі поїхати з міста на декілька днів, захоплюючий уік-енд влаштувати все ж таки можна. Обирайте розваги на власний смак: кіно, світ віртуальної реальності, атракціони, боулінг, польоти в аєротрубі, катання на ковзанах, відвідини ресторану тощо.

День на свіжому повітрі. Полюбляєте активний відпочинок? Залиште всі ваші справи, аби покататися на велосипедах, скейтах, сноубордах, лижах або пройти новий прогулянковий маршрут. Це легко зробити, не виїжджаючи з міста. Такий відпочинок стане яскравою пригодою серед повсякденної буденності, допоможе зарядитися гарним настроєм та бадьорістю.

Доступна вартість таких розваг не вдарить по бюджету майбутнього весілля та дозволить якісно відпочити. Подаруйте собі приємну пригоду та час наодинці одне з одним.

Джерело