До нового року центральний майдан Рівного буде як нова копійка. Територію перед Кінопалацом повністю викладуть гранітною плиткою. Щоправда обійдеться така реконструкція у понад мільйон гривень. За ці гроші будівельники обіцяють унікальну бруківку.

Нова гранітна бруківка на майдані Незалежності може прослужити кілька століть, переконують будівельники. Кажуть, схожої не знайти у всій Європі. Подібна милує око лише на Красній площі у Москві. Нині у центрі Рівного знову зводять кількаметровий паркан, і вішають попереджувальні таблички.

Уже з наступного понеділка на майдані вимощуватимуть нову плитку. Спеціалісти розповідають, доведеться працювати навіть вночі, аби вкластися в терміни.

Про такий ремонт до вподоби не всім. Краса красою, а нове обличчя центрального майдану збирає колекцію підборів, скаржаться рівнянки. Чоловіки про такі проблеми навіть не здогадують, нова бруківка їм подобається.

Тим часом будівельники готуються до роботи. А нагадують рівнянам, наступні півтора місяця майдам знову буде частково закритий.

Фоторепортаж