До якого типу людей не належали б ви, сьогоднішня наша стаття, скоріш за все, видасться вам цікавою, адже ми розповімо про те, з якими знаками зодіаку гарна родина може вийти саме у вас, а кого вам краще уникати. У заключній частині матеріалу читайте про ідеальні пари для (*Скорпіонів, Стрільців, Козерогів, Водоліїв та Риб.*)

Скорпіони

Впевнені в собі Скорпіони розцінюють кохання насамперед як впевненість у своєму партнері, міцність та надійність. Представники цього знаку зодіаку відомі своєю ревнивістю. Скорпіони майже ніколи не прощають тих, хто хоча б раз їм збрехав чи тим більше зрадив. Якщо люди народжені під цим сузір’ям рвуть стосунки, можна з усією впевненістю сказати, що їх вже ніщо не змогло порятувати. Крім того, для чуттєвих та пристрасних Скорпіонів штамп у паспорті не такий вже й важливий, адже, на переконання більшості представників цього знаку зодіаку, щасливе життя з партнером можливе і без нього. Щастя скорпіонам-чоловікам варто шукати серед представниць таких знаків, як Стрілець та Риби. А от від шлюбу з Овнами, Дівами, Водоліями та Близнюками краще відмовитись. Якщо ж говорити про представниць цього знаку зодіаку, то, на переконання астрологів, ідеальний шлюб у них складеться з тими ж таки Рибами, а також Близнюками. В той же час шлюб з представниками таких знаків зодіаку, як Діва, Овен та Козеріг, майже напевно вийде конфліктним.

Стрільці

Стрільці шукають партнера, який би вирізнявся з юрби, того, хто може чимось їх зацікавити, людину, яка забезпечить їм приємне, а іноді й захоплююче дозвілля. Тому так часто представники та представниці цього знаку зодіаку обирають собі партнерів серед представників інших рас, соціальних класів та національностей. Цікаво, що навіть професійні астрологи не змогли підібрати знак, з представницею якого у чоловіка-Стрільця може скластись ідеальний шлюб. Але уникати стосунків хлопцям, народженим у грудні, варто з представницями таких знаків, як Рак, Діва, Близнюки та Овен. У жінок-Стрільців, на думку зірок, гарний шлюб може скластись з Левом, Козерогом та Скорпіоном. А от за Водоліїв, Овнів та Близнюків представницям цього знаку краще заміж не виходити.

Козероги

Козерогів називають найпрактичнішим у любовних справах знаком зодіаку. Кохання для людей, народжених у січні, це обов’язок. Оскільки представники та представниці знаку Козерога вважають, що шлюб повинен бути один на все життя, до справи вибору партнера вони підходять дуже серйозно. Астрологи вважають, що Козерогам-чоловікам варто шукати свого ідеального партнера серед Тельців, Дів, Козерогів та Стрільців. А от шлюб з Рибами, Скорпіонами та Близнюками, скоріш за все, виявиться конфліктним та недовгим. Якщо ж говорити про прекрасну половину людей, народжених під цим сузір’ям, то ідеальною партією для представниць цього знаку є Телець, Козерог та Близнюки, а от серйозних стосунків з чоловіками, народженими під знаком Терезів, краще уникати.

Водолії

І кохання, і тим більше сімейне життя – речі, складні для представників цього знаку зодіаку. Тому часто Водолії обирають не вступати у шлюб, а присвятити себе суспільству. Проте якщо Водолій все ж зважився на такий крок, це означає, що його партнер дійсно надзвичайний. Ідеальний шлюб, як переконують спеціалісти, у чоловіків-Водоліїв, скоріш за все, складеться з представницями Тельців, Овнів та Близнюків. Проблеми їм гарантовані у стосунках з Левами, Дівами, Стрільцями та Водоліями. Прекрасній частині знаку Водоліїв варто шукати ідеальну пару серед Близнюків, а от від серйозних стосунків з Рибами, Дівами, Скорпіонами та Водоліями краще одразу відмовитись.

Риби

Обтяжливе для Риб шлюб. Діва може замучити свого чоловіка наведенням порядку в їхньому будинку і особистого життя. По-перше, жінка-Діва не приймає жодних таємниць і недомовок у відносинах, а чоловіка-Рибу "хлібом не годуй", дай тільки що-небудь приховати. Безлад - це звичайне і єдине комфортне стан Риб. Господар цього знака - планета Нептун - ворог будь-якого порядку. Діву може притягнути до Риб, коли їй у своїй впорядкованого життя захочеться тепла і ніжності. В юності у цього шлюбу є більше шансів відбутися, так як Риби ще не встигають розчаруватися в жінках, а Діви ще не загрузли в цифрах, бухгалтерських звітах або комп'ютерних програмах. Найкращі ювеліри виходять з Дів, а самі справжні цінителі професійної ювелірної роботи - Риби. Це ще один шанс познайомитися чоловікові-Рибам і жінці-Діві. Правда Риби можуть купувати прикраса не собі, а своїй дружині, але тонка робота жіночих ручок може так вразити цього чоловіка, що він кине свою першу або попередню дружину заради талановитої Діви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливий шлюб за гороскопом. Частина 1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливий шлюб за гороскопом. Частина 2

Джерело