Вчора, 12 квітня, у групі ((https://www.facebook.com/rivne1/)("Телеканалу Рівне 1")) у facebook почали надсилати фото з туристичного маршруту, відкритого минулого року для любителів туризму.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

.

Ми вирішили особисто дізнатися, що відбулося зі "Стежкою кохання" і для чого там таке зробили.

pic



pic



pic

У прес-службі Рівне нського обласного управління лісового та мисливського господарства нам відповіли: "У рамках підготовки до пожежонебезпечного періоду, який вже розпочався, лісівники щороку здійснюють попереджувальні заходи, саме тут робили мінералізовану смугу, яка у випадку виникнення пожежі не дає поширюватися вогню. З огляду на те, що там пролягає туристична стежка, рекреаційне місце, то тут дорогу спробують вирівняти, а мінералізовану смугу прокладуть, що б не заважала людям і була корисна у випадку пожежі".

На реакцію лісівників не довелося довго чекати. Відреагували миттєво, але лишається інша проблема: Сміття в лісі, яке лишають після себе відвідувачі стежки, які хочуть відпочивати в гарному лісі, а самі відповідно поводитися не вміють, або не хочуть. А ще пошкоджені цвяхами дерева, за які відповідати доведеться лісівникам. Ось про що теж варто говорити. Тому, для збереження цього місця надалі спільно мають працювати всі", - повідомляє прес-служба.

pic



pic



pic