Сни - невід'ємна частина людського життя. Хтось бачить хороші і яскраві бачення, а комусь нічого з ранку не запам'ятовується після сну. Але нічні кошмари хоча б раз приходили до кожної людини.

Вони лякають, псують настрій з самого ранку, а після настільки моторошного бачення залишається відчуття небезпеки і тривоги. І найбільше ми боїмося перенести всі ці страшилки в реальне життя. Хочете, щоб сни залишалися просто снами?

Що ж робити, щоб поганий сон не збувся?

У світі є різноманітні методи позбавлення від нічного кошмару. І ось кілька з них:

- Щоб поганий сон не збувся, його варто обов'язково переказати людям. Шанс того, що він не втілиться, набагато вище, коли велика кількість оточуючих навколо вас знають про сновидіння.

- Ще, щоб поганий сон не збувся, надіньте наволочку на подушку навиворіт. Проробіть це, якщо вам кошмар з'явився, поспіть так першу ніч і на наступну добу.

- Після жахливого сновидіння, як тільки ви прокинулися, відразу ж погляньте у вікно або на вогонь (полум'я від свічки, газова конфорка, запальничка - що завгодно). Цей спосіб теж діє, щоб погані сни ніколи не збувалися.

Чи допомагають від поганих снів заговори?

Крім рятівних засобів вище, також існують магічні слова! Так що ж зробити, щоб поганий сон не збувся? Спробуйте наступне:

- Прокинувшись, необхідно підійти до вікна, подивитися в нього, промовляючи такі слова: «Куди ніч - туди і сон».

- Щоб поганий сон не збувся, існує і такий заговір: після пробудження вмийтеся святою або просто холодною водою, кажучи: «Куди вода стікає, туди і сон йде». Ще необхідно трохи потримати руки під проточною водою.

- Ще один спосіб, щоб поганий сон не збувся, - це відразу в віконце кинути монетку, примовляючи: «Оплачено».

Тепер нічний кошмар не застане вас зненацька, адже ви знаєте що робити, щоб поганий сон не збувся!

ОБОВ'ЯЗКОВО ПРОЧИТАЙТЕ:

7 жіночих імен, які "притягують" щастя як магніт

10 українських слів, значення яких вас здивують