Весілля потребує не тільки часу, фізичних та моральних сил грошей, а й бажання продумати все до найменших дрібниць, аби гості згадували ваше особливе свято не через огріхи в організації, а завдяки чудовій атмосфері, смачному меню.

Рекомендації весільному фотографу

Фотограф, як відомо, належить до найважливіших весільних спеціалістів. По-перше, не спізнюйтесь на ранкову фотосесію нареченої. По-друге, постарайтесь проявити весь свій професіоналізм, аби навіть найсором’язливіша наречена почувалась у вашій компанії розкуто. На церемонії знімайте не тільки загальні плани, а й крупні плани, зокрема момент обміну обручками. На весільній прогулянці дійте згідно попередньо домовленого плану, жодної самодіяльності! Не викладайте фото з весілля на свої сторінки в соціальних мережах та не поповнюйте ними портфоліо без дозволу молодят.



поради на весілля

Рекомендації весільному стилісту

Дотримуйтесь плану: якщо ви з нареченою проводили репетицію весільної зачіски та макіяжу, у цей день просто повторіть їх; якщо ж ви будете очепурити головну героїню сьогоднішнього свята вперше, зробіть те, що вона просить, а опісля можна буде скоригувати результат, якщо це буде необхідно. Для наречених ідеальними є спеціалісти, які вміють працювати швидко і впевнено, при цьому не приносячи у жертву кінцевий результат.

Рекомендації весільному флористу

Робота стиліста на весіллі полягає не тільки в тому, щоб скласти чудовий букет нареченої, арку для виїзної реєстрації, композиції для столі та декор святкової зали, а й тому, щоб підібрати квіти, які не зів’януть ще до закінчення весільного дня. В роботі цього весільного фахівця також важливий таймінг. Постарайтесь налагодити доставку квітів та композиції для головної героїні сьогоднішнього свята таким чином, аби все приїхало вчасно.



поради на весілля

Рекомендації водію

Якщо вже ви працюєте у сфері оренди автомобілів для урочистих подій, то повинні знати місто як свої п’ять пальців. Крім того, ви повинні знати коротші маршрути і способи оминути дорожні затори. Окремо варто нагадати про те, що у автомобілі весільного кортежу не варто палити, навіть якщо молодята не роблять вам зауважень – волосся та ніжна тканина весільної сукні дуже швидко вберуть неприємний запах диму. А ще не спізнюйтесь, адже неважливі для вас 20 хвилин для молодят можуть виявитись критичними. Також не забувайте про те, що авто для весільного кортежу варто ретельно підготувати – воно мусить бути ідеально чистим.

Читайте також: Щасливий шлюб за гороскопом. Частина 1

Читайте також: Спека чи мороз: який період обрати для весілля

Джерело