18 квітня о 03:21 до Служби порятунку міста Вараш за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля AUDI Q7, за адресою: м. Вараш, мікрорайон Вараш, біля житлового будинку № 4.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що з під капоту автомобіля йде густий дим та видно проблиски вогню. На гасіння пожежі одразу було подано один водяний ствол. Вже о 03:33 пожежа була локалізована, а о 03:37 рятувальникам вдалося повністю ліквідувати пожежу. Вогонь встиг поширитися в моторний відсік та частково в салон автомобіля.

В результаті пожежі знищено моторний відсік, капот, лобове скло автомобіля, електричну проводку, обшивку салону, панель приладів, автомагнітолу, а також частково пошкоджено передні сидіння та кермо автомобіля. До гасіння пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та четверо рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.

pic



pic



pic

Про це повідомляє Кузнецовський МС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.