Спільне музичне турне українського тріо Panivalkova та німецького рок-гурту Die Höchste Eisenbahn відбудеться з 15 по 21 квітня.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Безкоштовні концерти пройдуть у Києві, Тернополі, Вінниці та Рівному. Виступи заплановані в рамках Українсько-німецького року мов та організовані Goethe-Institut в Україні.

Самобутній гурт Die Höchste Eisenbahn та яскраві Panivalkova дивуватимуть публіку драйвовим виконанням та незвичним міксом музичних інструментів: клавішних, укулеле, барабанів, перкусії, кастаньєт та ін. Panivalkova знайомі українським слухачам виступами на шоу «Х-Фактор», Koktebel Jazz Festival, ZaхidFest, «Файне місто», ГОГОЛЬFEST, Z-Games, Atlas Weekend, Hedonism. У 2017-му гурт здійснив перше музичне турне Європою, а після повернення – тур Україною.

Німецький рок-гурт Die Höchste Eisenbahn приїде в Україну вперше. У 2017 році музиканти випустили новий альбом, частину якого презентують під час музичного турне. Die Höchste Eisenbahn можна почути на таких популярних у Німеччині фестивалях, як Malzwiese, Popsalon Festival, Rolling Stones Weekender та ін.

«Музика — це універсальна мова, що допомагає краще відчути іншу культуру, — говорить директорка Goethe-Institut в Україні Беате Кьолер. — На концертах у рамках музичного турне слухачів чекають несподівані імпровізації, виразні образи та шоу, а найголовніше — синергія мов — мелодійної української та ритмічної німецької».

Рівне . 21 квітня о 19:00, паб «Сталева Гора» (вул. Відінська, 1б). Вхід вільний.

* Українсько-німецький рік мов проходить під гаслом «Зроби наступний крок» і пропонує насичену програму: фестивалі, літні табори для школярів, програми обміну та онлайн-курси для дітей, конкурси і освітні лекції та багато іншого. Організатори Українсько-німецького року мов 2017/2018 — Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини, Посольство Німеччини в Україні, Goethe-Institut в Україні, Міністерство закордонних справ України.