У Рівному на гідропарку затримали порушника, який ловив рибу з підсаком. За оцінкою, завдана шкода складає понад 10 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні, 24 квітня, о 05:30 ранку у м. Рівне на водоймі «Гідропарк» поблизу стадіону Авангард інспекторами Рівне нського рибоохоронного патруля було затримано громадянина, який здійснював вилов риби за допомогою підсаки діаметром у 1 метр. Громадянин виловив: плітка – 118 екз., окунь – 1 екз., загальною вагою 2,5 кг. При цьому завдана шкода склала 10047 грн. На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП.

Управління Державного агентства рибного господарства у Рівне нській області нагадує, з 1 квітня до кінця травня-червня (згідно з наказом 24-ОД від 14 березня 2018року) заборонений будь-який вилов водних біоресурсів у водоймах підконтрлольних Рівне нському рибоохоронному патрулю у зв’язку з нерестом.

В цей час дозволено рибалити спінінгом та однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком. Крім того, лише з берега та у дозволених органами рибоохорони місцях.

Повідомляє Рівне нський рибоохоронний патруль.