Чоловіча мода кожен рік диктує нові правила щодо вибору вбрання, так що не думайте, що для цього важливого дня підійде будь-який пристойний костюм. В зрештою, наречений повинен виділятися з натовпу принаряженных гостей, привертаючи до себе увагу і захоплені погляди оточуючих. Давайте розглянемо найбільш знакові тренди чоловічої моди більш докладно!

Тренд №1: Актуальні костюми-трійки

Бездоганна стильна трійка — відмінний варіант для одруження. В числі найактуальніших моделей весільних костюмів можна сміливо назвати класичну трійку, що складається з піджака, штанів та жилета, який повинен бути досить короткими, тобто не опускатися нижче лінії ременя.

Такий варіант весільного вбрання є практичним і дає можливість акцентувати увагу на образі за допомогою різноманітних стильних деталей. Наприклад, можна доповнити наряд сорочкою з коміром-стійкою, метеликом, запонками або годинами на ланцюжку. Краватка для такого костюма повинен стати яскравим акцентом, адже при варіанті з чорним аксесуаром можна легко піти від святкового стилю до повсякденного ділового варіанту.



pic

Тренд №2: Стиль денді

Сміливий наречений може дозволити собі вінтажний костюм незвичайного крою. У моді підкреслена аристократичність і вінтаж, тому дизайнери не обійшли увагою сегмент фраків і смокінгів. Правда, згідно з класичними канонами, смокінг підходить лише для вечірнього виходу і не одягається на денні урочистості. Ідеальне поєднання – чорний або темно-синій смокінг із сніжно-білою сорочкою і краваткою-метеликом. Штани в даному випадку не вимагають ременя, підтримка здійснюється лише за допомогою пояса або підтяжок.

Неодмінний атрибут штанів для смокінга – атласні бічні лампаси. У 2018 році стилісти стверджують, що туфлі під смокінг потрібно підбирати матові, оскільки лаковане взуття здешевить продуманий образ. Кращим варіантом під такий костюм будуть стильні оксфорди класичного дизайну.



pic

Тренд №3: Різноманітність принтів

Ультрамодний весільний костюм-трійка з шовковим принтом. Популярність принтованной одягу призвела до значних змін у світі чоловічої весільної моди. Практично в кожній з нових колекцій від Giorgio Armani, Missoni і Boglioli використовується 3D-ефект, що надає чоловічому костюму динаміку і, безсумнівно, привертає увагу до його власникові. Не менш часто можна зустріти на показах та флористичні мотиви.

Особливо актуально виглядає яскравий принт з квітів і листя на весільних піджаках з чорного, винного, темно-зеленого або насиченого синього вельвету або оксамиту. Крім того, не втрачають актуальності картаті піджаки і смугасті костюми з мішкуваті штани, відсилають нас у часи, коли на вулицях панувала мафія і гангстери.

Тренд №4: Глибокий смарагдовий колір

Втомилися від сірості буднів? Виберіть костюм насиченого зеленого або коричневого кольору! Ці коліри можна використовувати як в монохромному поєднанні (піджак + штани), так і в стильній комбінації чорних штанів і яскравого контрастного піджака. Найпопулярнішими тканинами в даному випадку визнані оксамит, м'які фактури з матовим ефектом і помітні тканини з смарагдовою «іскрою».



pic

Тренд №5: Акцент на талію

Приталений однобортний піджак — нестаріюча весільна класика. Незважаючи на все розмаїття принтів, кольорів і фактур, актуальність фасону дизайнери трактують зовсім однозначно. Пріоритет залишається за однобортним приталеними піджаками на одній або двох гудзиках. Саме така лаконічна модель піджака дозволяє виконати його в будь-якому кольорі, і доповнити значною кількістю стильних аксесуарів.

Джерело Джерело